Referenties

“De DISC sessies die ik met Carolien heb gevolgd gaven mij inzicht in het functioneren van mijn team en vooral de rol die ik hierin kan spelen. Deze inzichten verbeterden de samenwerking met collega’s en teamleden. Ik herken de drijfveren van anderen en wat verschillende stakeholders nodig hebben om de beste resultaten uit een samenwerking te halen. 

Hoewel de sessies voornamelijk online hebben plaatsgevonden hielp de vriendelijke en open houding van Carolien en haar prikkelende vraagstelling mij om zaken van een andere kant te belichten. Dit zorgde voor verhelderende kijk op bestaande rolpatronen. Carolien toont in haar sessies een grote mate van flexibiliteit waardoor het mogelijk was mijn eigen agenda te bepalen. Ze stimuleert het gebruik van concrete situaties die zich recent op de werkvloer hebben voorgedaan en weet deze feilloos te koppelen aan het centrale thema. Zo ontstaat een eenduidige kapstok die ook na afloop van het begeleidingstraject kan worden ingezet om samenwerkingsverbanden te doorzien en in goede banen te leiden.”
 
Marianne Wesselink
E-commerce manager

”Carolien heeft ons enorm geholpen met een frisse nieuwe start in een erg onrustige tijd. Bouwen aan een fundament en een goed team daar is Carolien een ster in. Ze doet dit vol enthousiasme , toewijding en expertise. Een genot om met haar te mogen werken. Dankjewel Carolien!”

Sander Lossie
Directeur, House of U

“Brandweer Berkel-Enschot bestaat uit 18 enthousiaste en gedreven vrijwilligers met een groot diversiteit aan beroepen en persoonlijkheden. Omdat er altijd wel wat speelt in een team leek het ons goed om een teamsessie te gaan houden met als doel om wat dichter tot elkaar te komen en in kaart brengen waar wij als team staan en waar er mogelijkheden liggen om ons brandteam te optimaliseren!

Dank zij de professionele benadering en aanpak van Carolien Hagelaar van Human Vitality is duidelijk in beeld gekomen waar onze mogelijkheden liggen om ons team te optimaliseren en zijn er afspraken en doelstellingen gemaakt om dit doel te bereiken. Ik heb hier als Teamleider van Brandweer Berkel-Enschot dan ook alle vertrouwen in dat dit dank zij de aanpak van Carolien goed gaat komen.”

Erik de Laat
Teamleider / Bevelboerder, Brandweer Berkel-Enschot

“Edwin is een ervaren en gedreven trainer. We hebben vooraf een goede intake gehad waardoor de training aansluit bij de behoeften die wij als bedrijf hebben. En de manier waarop wij tegen sales aankijken. We zijn verschillende thema’s op een interactieve manier doorlopen. En er zijn goede discussies gevoerd. Dat heeft als resultaat gehad dat we dagelijks meer met een commerciële gedachte te werk gaan. Voor ons team een effectieve training die we jaarlijks op de agenda willen zetten.”

Nardi Beursgens
Strategy \ Account, Sterk Reclamebureau b.v. Eindhoven

“Met een zeer prettige en persoonlijke samenwerking heeft Carolien een op maat gemaakte teamworkshop samengesteld.

Heel fijn dat een workshop geheel wordt opgebouwd vanuit de wensen en behoeftes van de deelnemers. De deelnemers hadden geen ervaring met een persoonlijkheidsanalyse, maar toch was het een heldere en begrijpelijke workshop.

Middels deze workshop kijken de deelnemers terug op een geslaagde dag waarin het creëren van bewustwording van het gedrag en de verschillende voorkeuren is behaald!.”

Tessa Mom
Medewerker HRM

”Het teamuitje, met samenwerking als onderwerp, was niet alleen al een zeer gezellig en goed verzorgde avond, maar onze MT leden hebben het ook als zeer inspirerend ervaren. Voor de meeste van ons de eerste ervaring met een escaperoom die direct al aantoonde dat er gebrek aan samenwerking was, maar aan inzet geen gebrek. Altijd goed om de geest te prikkelen en met nieuwe ideeën de medewerkers verder te vormen. Bedankt voor deze inspirerende sessie.”

Rob Jansen
Directeur, Chain Logistics B.V

“Human Vitality heeft samen met Wesselman een goede teamanalyse opgezet en uitgevoerd. Een groot pluspunt is dat Carolien zich flexibel opstelt, waardoor we ondanks de strakke planning en de nodige wensen van onze kant niet tegen onmogelijkheden aan zijn gelopen.”

Lidwien Verbakel
HR-Adviseur, Wesselman

“Carolien heeft met een grondige aanpak een zeer nuttige en prettige bijdrage geleverd in het proces om een nieuwe manager aan te stellen. Inmiddels is ze op een andere afdeling bezig om meer rendement te realiseren door een optimale samenwerking. Haar insteek is uitgaan van de persoonlijke sterktes en de bijdrage hiermee aan het bedrijfsdoel. Ik krijg ook positieve feedback van de medewerkers over de aanpak.”

Marc Schoenmakers
Directeur, Big Impact BV supersize printing


“Ik ben samen met Carolien aan de slag gegaan om mijn team in kaart te brengen en een zelfsturend team te creëren. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe ga je dan te werk? Tijdens de gesprekken met Carolien hebben we de route naar de start van zelfsturing uitgestippeld. Eerst heeft iedere medewerker afzonderlijk een assessment gedaan. Zo krijg je een goed inzicht over wat voor een type medewerkers je allemaal in je team hebt zitten. Vervolgens is Carolien met de medewerkers in gesprek gegaan voor een plan van aanpak voor het zelfsturende team. In goed overleg hebben we samen de inhoud van een eerste teamsessie in elkaar gezet om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Het was een interactieve meeting met heel veel input vanuit de medewerkers. Ze hebben er zelf naartoe gewerkt om afspraken te maken over hoe ze zelfsturend zouden kunnen worden. Het was een mooi traject om mee te maken en iedereen heeft er veel van geleerd. Ik merk in de eerste week na de meeting direct het verschil. De groep komt met vergaderingen, ideeën,  actielijsten die ze allemaal gezamenlijk op gaan pakken. Carolien, bedankt voor de fijne samenwerking, het heeft echt een meerwaarde gehad.”

Koen Gevers
Operationeel manager – Big Impact supersize printing.


‘De salestraining van Edwin was enorm boeiend en leerzaam. Edwin is een enthousiaste vakman die met veel passie voor zijn vak de materie op begrijpbare wijze weet over te brengen. Hij schiep een omgeving waarin iedereen aan het woord kwam en waar ruimte was voor eigen inbreng. Hij gebruikte relevante praktijkvoorbeelden vanuit zijn eigen ervaring en ook onze eigen praktijkvoorbeelden kwamen ruim aan bod. Hij daagde ons uit middels kritische vragen situaties vanuit een andere invalshoek te benaderen en stimuleerde ons om het gesprek met elkaar aan te gaan. Naast veel geleerd te hebben, hebben we ook gewoon een onwijs leuke avond gehad waarbij veel gelachen werd. Bedankt, Edwin!’

Marisa van Eeuwijk
Verkoop binnendienst – Big Impact supersize printing.

“Op ons verzoek heeft Human Vitality ons calculatieteam geanalyseerd. Middels persoonlijke gesprekken en teamgesprekken is het inzicht verkregen in de sterkere en zwakkere punten van de medewerkers. Juist met deze analyse en de teamgesprekken moet ons calculatieteam nog beter in staat zijn hun werkzaamheden uit te voeren.”

Directeur, John Ketelaars
Intelectric Network Solutions

“Ik ben zeer tevreden met het werk, de positieve aanpak, de energie en de nodige grondigheid om tot een goed onderzoek te komen!”

Otto Lodewijk
Directeur, SuitIT

“Door de groei van Autobedrijf SARO zijn er voor mij als ondernemer steeds meer activiteiten bij gekomen.

Samen met mijn personeel wordt er hard werken om onze klanten tevreden te houden. De druk op mij en mijn personeel werd steeds hoger door het aanhoudende succes. Human Vitality is begonnen met de persoonlijke analyses van onze medewerkers en mezelf. Hieruit zijn veel zaken duidelijk geworden. Vanuit dit punt zijn we gaan kijken hoe we onze taken beter verdeeld krijgen en de werkdruk kunnen verlagen. Door de professionele aanpak krijgen we een beter inzicht waarmee we ons kunnen blijven focussen op onze klant. De komende tijd gaan we verder om als TEAM nog beter te kunnen samenwerken.

Wij zijn blij met mensen zoals Carolien. Ze kan goed luisteren en haalt het beste uit de mens.”

Directeur Toine van Schijndel
Saro Autobedrijf

“Wij werken al jaren plezierig samen met Human Vitality bij het aannemen van iedere nieuwe medewerker zodat de kandidaat goed aansluit op de vereisten van de functie.”

Rogier van Sambeek
Directeur, Kanters Special Products

“Bij aanname van nieuw personeel is het ontzettend moeilijk om in 2 a 3 gesprekken van 1 uur de juiste kandidaat te selecteren. Tal van factoren kunnen ervoor zorgen dat de eerste indrukken anders zijn dan hoe iemand in werkelijkheid is of functioneert. Carolien kwam met het voorstel om een assessment af te nemen bij de overgebleven kandidaten. Door Carolien haar uitvoerige analyse en met de juiste vraagstelling hebben we nu de juiste medewerker op de juiste plek. Dat is goud waard voor een jong groeiend bedrijf! Bedankt Carolien!”

Bjorn van Lieshout
Directeur, Van Lieshout Packaging