vitaliteitsgesprek

Vitaliteit is levenskracht. Als medewerkers werken vanuit hun kracht en competenties, zorgt dat voor zowel voldoening  als resultaat. In een vitaliteitsgesprek onderzoeken we samen het voorkeursgedrag en de manier waarop het beste ingespeeld kan worden op de werksituatie. Aan de hand van waarden, persoonlijke inzichten en wat iemand wil bereiken, komen we samen tot een plan van aanpak. 

Vitaliteitsgesprekken zijn inzetbaar in de volgende situaties:

• Loopbaanontwikkeling.
• Coaching.
• Huidige werksituatie-analyse.
• Preventieve verzuimgesprekken.
• Persoonlijke gedragsanalyse.

Profiel Medewerker

Onderbouw de geschiktheid van een medewerker

Met de Persoonlijke Profiel Analyse ontstaat in slechts 10 minuten een scherp inzicht in het gedrag, de talenten en de eigenschappen van de medewerker. Het werkgedrag, het gedrag onder druk en de persoonlijke gedragskenmerken van de medewerker worden hiermee inzichtelijk gemaakt.

GESPREK

Bespreek de onderbouwing

In een gesprek wordt de analyse met de kandidaat besproken. Hiermee wordt duidelijk of dit de juiste persoon is voor de functie. De bespreking van de analyse vindt plaats tijdens het sollicitatiegesprek. Het is verstandig om het sollicitatiegesprek samen te doen met de gesprekspartner die over de juiste vakkennis beschikt, juist hierin is Human Vitality uw specialist.

PLAN VAN AANPAK

Weet wie geschikt kan zijn

Om de functie door de juiste kandidaat te laten vervullen is er behoefte aan bepaalde kennis en werkervaring, maar ook aan het gedrag en prestaties. Door al deze punten te onderzoeken, kan de kandidaat voldoen aan het gewenste functieprofiel.

Prestatie

Van kracht naar prestatie

Met de juiste medewerker op de juiste plek staat niet alleen de medewerker maar ook het team volledig in zijn kracht. Hierdoor ontstaat de meest optimale prestatie en dat komt uiteindelijk ten goede aan het bedrijfsresultaat!

Interesse? Wij beantwoorden al uw vragen en onderzoeken samen welke opzet het beste bij de behoefte en ontwikkelstap van het team past.
Bel 040-3046370 of mail via info@humanvitality.nl