Het ‘Yes-gevoel’

Yes! Alles klopt. Alles loopt lekker. Het gaat helemaal goed. Een geweldig gevoel, toch? Het ‘Yes-gevoel’. Het gevoel dat je krijgt wanneer alles volgens planning gaat. Deadlines zijn gehaald, klanten zijn tevreden en jij voelt je gelukkig. Het is een gevoel dat je graag ervaart en geloof het of niet, het kan dichterbij zijn dan je denkt. Want wat geeft jou nou het ‘Yes-gevoel’?

Het signaleren van dit gevoel kan voor velen lastig zijn, maar gelukkig is dat niet onmogelijk. Ja, zelfs in het werk kan dit gevoel regelmatig voorkomen. Sterker nog, de kans is zelfs erg groot dat dit op het werk voorkomt. Het is alleen een kwestie van erachter komen waar dit gevoel precies in schuilt. Dit is precies waar Human Vitality voor staat! De vitale kracht die ontstaat wanneer je doet waar je goed in bent.  

Wij geloven erin dat iedereen het ‘Yes-gevoel’ kan ervaren, ook tijdens het werk. Door middel van onze loopbaanontwikkelingsgesprekken, ondersteunen wij jou graag bij het achterhalen van de ‘Yes’ in jouw functie. Kijk eens terug naar het afgelopen jaar. Het was een bewogen jaar voor velen, maar welk momenten hebben jou een lach op jouw gezicht bezorgd? Waar ben je trots op? Welk behaald doel gaf jou een goed gevoel? Yes, dat is het. Het ‘Yes-gevoel’. Jouw Human Vitality, jouw volmaakte levenskracht, het is dichterbij dan je denkt.