Samenwerken

Met onze aanpak wordt een diepgaande en betrouwbare meting over het aanwezige voorkeursgedrag en de daaraan toebehorende signalen vertaald naar een plan van aanpak, waarmee de inzetbaarheid van de medewerkers wordt vergroot. Met behulp van de teamanalyse wordt er een ‘boost’ binnen de teamontwikkeling tot stand gebracht. Hierdoor ontstaat de meest optimale prestatie en dat komt uiteindelijk ten goede aan het bedrijfsresultaat. 

Profiel medewerker

Onderbouw het voorkeursgedrag van de medewerker

Met de Persoonlijke Profiel Analyse ontstaat in slechts 10 minuten een scherp inzicht in het gedrag, de talenten en de eigenschappen van de medewerker. Het werkgedrag, het gedrag onder druk en de persoonlijke gedragskenmerken van de medewerker worden hiermee inzichtelijk gemaakt. 

Gesprek

Bespreek de onderbouwing

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt de rapportage van de analyse met de medewerker besproken.  Het werkgedrag, het gedrag onder druk en de persoonlijke gedragskenmerken van de medewerker worden toegelicht.

Plan van aanpak

resultaatgesprek met leidinggevende

Tijdens een evaluatie wordt het resultaat van alle input met de eindverantwoordelijke besproken en zijn de individuele signalen omgezet in een plan van aanpak. 

Teamsessie

Signalen omzetten in een plan

Door de teamanalyse zijn de talenten en kwaliteiten van uw medewerkers in uw team bekend. Met de signalen dient het team, door middel van bewustwording en afspraken, tot een plan van aanpak te komen.  Zodra de talenten op de juiste manier worden ingezet, kan het team optimaal kan functioneren.

Prestatie

Van kracht naar prestatie

Met de juiste medewerker op de juiste plek staat niet alleen de medewerker maar ook het team volledig in zijn kracht. Hierdoor ontstaat de meest optimale prestatie en dat komt uiteindelijk ten goede aan het bedrijfsresultaat!

Wat past het beste bij uw situatie? Dat hangt af van de omstandigheden.
Neem contact op voor meer informatie en advies voor een oplossing op maat.