Samenwerken

Mensen die vanuit levenskracht werken, dragen optimaal bij aan hun team en het bedrijfsresultaat. Daarom onderzoeken we wat het natuurlijke gedrag is en hoe dit in de functie van de medewerker en de rol in het team past. De beste samenwerking ontstaat als ieder individu in het team volledig vanuit zijn of haar basisstijl werkt.
Waar we kansen zien, begeleiden we medewerkers dan ook naar optimaal presteren vanuit het natuurlijke gedrag.

Wij gebruiken de DISC-methodiek om het natuurlijke gedrag en gedrag in de werksituatie in kaart te brengen. De resultaten van die analyse vormen de basis van onze diensten op het gebied van selectie, samenwerken, teamsessies en teamtrainingen. Door duidelijkheid over het functioneren van de samenwerking van het team te creëren, zorgen we ervoor dat er een plan van aanpak voor het vervolg tot stand komt.

Er kunnen allerlei aanleidingen zijn om met onze methode aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als je merkt dat medewerkers niet open communiceren, onderling of met hun leidinggevende. Als medewerkers hun best doen om goede resultaten neer te zetten, maar er geen gezamenlijk doel is. Als je vanuit goed werkgeverschap graag aan optimalisatie met en voor je team(s) werkt. Of als de dynamiek in een team verandert omdat er iemand naar een leidinggevende rol doorgroeit. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en jouw situatie te bespreken. We helpen jou en je team graag verder.

Selectie

Bij de selectie van nieuwe medewerkers kijk je natuurlijk naar diploma’s, ervaring en een goede klik.

Selectie

Lees meer

Teamanalyse

Met behulp van de DISC-methode verzorgen we een diepgaande meting van het voorkeursgedrag van het hele team.

Teamanalyse

Lees meer

Teamsessie

Ieder team ontwikkelt zich in de samenwerking, bewust of onbewust.

Teamsessie

Lees meer